2019/20. évad
TECHNIKAI SUPPORT (Flexinform Ügyfélszolgálati Portál):  Hibajelentés Kérdés/Észrevétel Kérés Egyéb bejelentés Ügyfélszolgálati portál használati útmutató

TÁJÉKOZTATÓ

A látvány-csapatsport támogatáshoz kapcsolódó igazgatási szolgáltatási díjak internetes kártyaelfogadás útján történő megfizetéséről.

I. Tájékoztató a bankkártya használatáról

A Magyar Röplabda Szövetség (a továbbiakban: MRSZ) a 2019/2020-as támogatási időszaktól kötelezően bevezeti a jogszabály szerinti igazgatási szolgáltatási díjak bankkártyával történő befizetését. A teljesítés a sportszervezethez – és nem az őt képviselő magánszemélyhez – rendelt bankkártyával történhet. A jelen tájékoztatóban nevesített bankkártya, e bankkártyát jelöli.

A Magyar Röplabda Szövetség (a továbbiakban: MRSZ) a 2019/2020-as támogatási időszaktól kötelezően bevezeti a jogszabály szerinti igazgatási szolgáltatási díjak bankkártyával történő befizetését. A teljesítés a sportszervezethez – és nem az őt képviselő magánszemélyhez – rendelt bankkártyával történhet. A jelen tájékoztatóban nevesített bankkártya, e bankkártyát jelöli.

Az MRSZ a TAO Elektronikus Kitöltő Rendszer (a továbbiakban: TAO EKR) részére az MKB Bank ZRt. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét kártyaelfogadó rendszere által.

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan teljesíthető a jogszabály szerinti befizetési kötelezettség. A tranzakció során a befizetőt az MKB Bank Zrt. partnerének weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A sportszervezet képviseletében eljáró személynek csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd az MKB Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják.

Az MKB Bank által elfogadott bankkártyák:

  • VISA
  • VISA Electron
  • V-Pay
  • MasterCard
  • Maestro
  • JCB típusú kártya

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártya csak abban az esetben fogadható el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó fizetéshez.

Az MKB Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén az MKB Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Tájékoztatjuk, hogy a TAO EKR az Ön kártya, - illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának, biztonsági kódjának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

II.További információk
I. Szolgáltató Név: Magyar Röplabda Szövetség
Cím: 1134 Budapest, Váci út 19.
Telefonszám: +36 1 300 7250
E-mail cím: hunvolley@hunvolley.hu
Nyilvántartó szervezet: Fővárosi Törvényszék
Adószám: 18158713-2-41
II. Szolgáltatás megnevezése: A látvány-csapatsportok támogatásával összefüggő sportfejlesztési program jóváhagyására és a támogatási igazolás kiadására irányuló hatósági eljárásban fizetendő igazgatási szolgáltatási díj bankkártyával történő megfizetésének biztosítása.
III. A fizetés szabályai, mértéke (forintban): A TAO kérelmi rendszer szerinti igazgatási díj megfizetésének szabályai, mértéke (általános forgalmi adót nem tartalmaz):
http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=138184.255690
IV. Egyéb információk: A sportról szóló 2004. évi I. törvény 22. § (5) bekezdése alapján, a támogatási igénybevételére jogosult szervezeteknek a közigazgatási hatósági eljárásokért és igazgatási jellegű szolgáltatások igénybevételéért jogszabályban meghatározott mértékű igazgatási szolgáltatási díjat kell fizetni. A befizetést követően – a jogszabályban meghatározott esetet kivéve – az igazgatási díj visszatérítésére nincs mód.
A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit, esetleges reklamációját az I. pontban meghatározott elérhetőségeken terjesztheti elő.
Az Ön adatainak védelme az MRSZ számára kiemelt fontosságú. A weboldal használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (2011. évi CXII. törvény).